top of page

Doopsuiker op maat of uit te kiezen,
bij Palais du Baptême in Mark

Baby op komst? Trouw of doopfeest?

IMG-20220928-WA0000.jpg

Ons doopsuiker, om op te eten!

Doopsuiker is misschien wel het meest persoonlijke en heuglijke geschenkje dat u met anderen kunt delen. Bij Palais du Baptême in Mark zorgen wij voor het mooiste en lekkerste doopsuiker dat u zich maar kunt inbeelden. Aan elke voorkeur en smaak hebben we gedacht.

20211218_082647.jpg

Doopsuiker op maat of uit te kiezen

Of u nu bij ons binnenspringt voor doopsuiker, pralines, decoratie of geschenken, wij bedienen u graag op uw wenken. We danken ons succes ook aan ons persoonlijk advies, zonder onze voorkeuren op te dringen. We luisteren liever echt naar uw wensen, denken creatief met u mee en zoeken actief naar de allerbeste oplossing en het perfecte product. Uw idee of uw verwachting is hierbij onze inspiratie!

20230905_085733.jpg

Doopsuiker van bij ons...

Suikerbonen… niet alleen voor een geboorte!

Natuurlijk kennen we doopsuiker allemaal als eeuwenoude traditie bij een blije geboorte. Maar ook voor andere gelegenheden is doopsuiker het ultieme geschenk: denk maar aan een doopfeest of een trouw, vooral geliefd bij Italianen.

Ontdek ons onweerstaanbaar assortiment

Inspiratie nodig voor uw doopsuiker? Neem dan alvast even de tijd om door ons album te bladeren en neem een kijkje tussen de verschillende klaargemaakte doopsuikers en ook geschenken om meters en peters te verrassen.

Ook mooie geschenken vind je in ons album...

pralines
palais du baptême

Op zoek naar prachtig doopsuiker? Palais du Baptême in Mark heeft alles in huis om uw verwachtingen te overtreffen. Kom gerust eens langs en vertel ons alles over uw gedroomde doopsuiker, wij maken er graag werk van

bottom of page